Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Start og udvikling af egen virksomhed

Vejledning af iværksættere og udvikling af eksisterende virksomheder har høj prioritet i Ikast-Brande Kommune, da et dynamisk erhvervsliv er en vigtig kilde til vækst både nationalt, regionalt og lokalt.

Nye virksomheder afprøver nye idéer og nye måder at gøre tingene på. De udfordrer de eksisterende virksomheder og styrker konkurrencen.

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Ikast-Brande Kommune har indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande om den kommunale erhvervsservice og erhvervsudvikling, sådan at det er Erhvervsrådet, som foretager vejledningen af iværksætterne og eksisterende virksomheder for kommunen.

Besøg Erhvervsrådet Herning og Ikast-Brandes hjemmeside

Erhvervshus Midtjylland

Det er også Erhvervsrådet, som sender iværksætterne videre til specialiseret vejledning i Erhvervhus Midtjylland

Hos Erhvervshus Midjylland kan du bl.a. få

- Specialiseret vejledning

- Kortlægning af din forretning

- Særlige træningsforløb    
 
Der findes desuden en lang række muligheder for at få økonomisk hjælp til udviklingsprojekter af den ene eller anden art i form af regionale og nationale tilskudsordninger. Mange af disse ordninger administreres af Erhvervshus Midtjylland. 

Besøg Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside

Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden er Danmarks største portal for vejledning af virksomheder og iværksættere. Portalen giver dig viden og redskaber til start, drift og udvikling af din virksomhed.

Besøg virksomhedsguiden

Få styr på reglerne

Hvis du arbejder med nye forretningsmodeller som Deleøkonomi, Cirkulær økonomi, Data og ny teknologi og E-handel, kan du få styr på reglerne på

Nye forretningsmodeller

Og hvis du vil vide mere om bruge af data, kan du få hjælp på

Brug data 

Central Denmark

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande kan hjælpe dig med at få et overblik over de mange ordninger, herunder om din virksomhed vil kunne få støtte til netop dit projekt.
   
Også i EU-regi findes der en række støtteordninger i forhold til udviklings- og forskningsprojekter. Region Midtjylland og de 19 kommuner i regionen (herunder Ikast-Brande Kommune) har et fælles EU-kontor, som kan være behjælpelig med at finde rundt i EU's mange forskellige støtteordninger.

Besøg centraldenmarks hjemmeside og læs mere om støtteordningerne

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.