Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Start og udvikling af egen virksomhed

Vejledning af iværksættere og udvikling af eksisterende virksomheder har høj prioritet i Ikast-Brande Kommune, da et dynamisk erhvervsliv er en vigtig kilde til vækst både nationalt, regionalt og lokalt.

Nye virksomheder afprøver nye idéer og nye måder at gøre tingene på. De udfordrer de eksisterende virksomheder og styrker konkurrencen.

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Erhvervsrådet Herning og Ikast-Brandes logo

Ikast-Brande Kommune har indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande om den kommunale erhvervsservice og erhvervsudvikling, sådan at det er Erhvervsrådet, som foretager vejledningen af iværksætterne og eksisterende virksomheder for kommunen.

Besøg Erhvervsrådet Herning og Ikast-Brandes hjemmeside

Væksthus Midtjylland og imidt

Det er også Erhvervsrådet, som sender vækstiværksætterne videre til specialiseret vejledning i Væksthus Midtjylland, som er den del af imidt.
 Væksthus Midtjylland logo
   imidt logo

Der findes en lang række muligheder for at få økonomisk hjælp til udviklingsprojekter af den ene eller anden art i form af regionale og nationale tilskudsordninger. Mange af disse ordninger administreres af Væksthus Midtjylland. 

Besøg Væksthus Midtjyllands hjemmeside

Besøg imidts hjemmeside

Central Denmark

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande kan hjælpe dig med at få et overblik over de mange ordninger, herunder om din virksomhed vil kunne få støtte til netop dit projekt.
 
centraldenmarks logo
 
Også i EU-regi findes der en række støtteordninger i forhold til udviklings- og forskningsprojekter. Region Midtjylland og de 19 kommuner i regionen (herunder Ikast-Brande Kommune) har et fælles EU-kontor, som kan være behjælpelig med at finde rundt i EU's mange forskellige støtteordninger.

Besøg centraldenmarks hjemmeside og læs mere om støtteordningerne

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.