Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

VITAS

VITAS er en fælles digital platform for virksomheder og jobcentre, hvor man udveksler relevante oplysninger om virksomhedspraktik, job med løntilskud og voksenlærlinge.

VITAS arbejder ikke i traditionelle blanketter som tidligere. VITAS skal mere ses som et digitalt spørgeskema til arbejdsgiver om de oplysninger, som Jobcentret skal bruge for at kunne godkende en placering af en borger.

Mange af de nødvendige informationer er dog allerede kendte fra bl.a. virk.dk og fra tidligere forløb på virksomheden, og derfor skal virksomhederne kun svare på få og relevante spørgsmål.

Hvis en virksomhed har brug for yderligere hjælp, vil Jobcentrets jobkonsulenter være parate til at vejlede, eller Jobcentret kan kontaktes på tlf. 9960 3939, som er vores hotline for virksomheder.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.