Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Udenlandsk arbejdskraft

 

 Kaj Raunsbæk

Kaj Raunsbæk  
2090 5943  
karau@ikast-brande.dk  

Nicolai Pedersen I 

Nicolai Pedersen   
2479 5183   
nikpe@ikast-brande.dk 

 


Afhængig af hvorfra du ønsker at rekruttere arbejdskraft, er der forskellige services, som din virksomhed kan benytte sig af. På Jobnet finder du et overblik over emnet rekruttering i udlandet og vores serviceydelser til virksomheden i forbindelse med international rekruttering. I finder blandt andet hjælp til at opslå stillinger og link til flere oplysninger.

Specielt henviser vi til Work in Denmark, som er en guide til rekruttering i udlandet. Hjemmesiden indeholder informationer til danske arbejdsgivere, som vil rekruttere udenlandske medarbejdere, og til udenlandske borgere, som vil arbejde i Danmark. Oplysningerne til udenlandske borgere findes på engelsk, tysk, polsk og svensk.

Endvidere kan vi henvise til EURES, som er den europæiske portal med jobbank, cv'er og arbejdsmarkedsinformation fra hele EU.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.