Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Rekruttering af arbejdskraft

HOTLINE - 9960 3939

Eller skriv en mail til Virksomhedsservice via adressen her: jobcenter@ikast-brande.dk

 

 Kaj Raunsbæk
Kaj Raunsbæk
 2090 5943
 karau@ikast-brande.dk  

Dtjerie
    Jeff Riegels
   2055 3659
    jerie@ikast-brande.dk 

Jobcenter Ikast-Brande tilbyder omkostningsfri rekruttering af fuldtids- og deltidsmedarbejdere samt medarbejdere til projektansættelser, vikariater mv. til alle virksomheder. Vi matcher også gerne virksomheder med fleksjobbere og voksenlærlinge.

Rekrutteringsprocessen

  • I kontakter en af vores virksomhedskonsulenter og får en dialog om jeres behov for rekruttering, og der laves en aftale om den videre proces.
  • Vi laver en søgning af ledige borgere indenfor Ikast-Brande og nærliggende
    kommuner ud fra den profil, som jeres virksomhed har beskrevet.
  • Hvis I ønsker det, vil vi kontakte de relevante ledige borgere for at afdække, om de har de rette faglige og personlige kompetencer.
  • Vi sender CVer og evt. ansøgninger til jer. I kan herefter kontakte de kandidater, I finder egnede og måske kalde dem til samtale. Den endelige beslutning om ansættelse er naturligvis jeres.
  • Vi kan også hjælpe med at lægge en gratis annonce på Jobnet.dk, som er Danmarks største jobportal med mere end 2 millioner besøgende hver måned.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.