Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Løntilskud og virksomhedspraktik

 

 Kaj Raunsbæk

Kaj Raunsbæk
 2090 5943
 karau@ikast-brande.dk 

Nicolai Pedersen I 

Nicolai Pedersen
 2499 5183
  nikpe@ikast-brande.dk

 

 

Som virksomhed kan I være med til at gøre en forskel for en ledig borger ved at ansætte en potentiel ny medarbejder i virksomhedspraktik eller med løntilskud i en periode.

Det har fordele for både din virksomhed og den ansatte. Den ledige borger kan bruge ansættelsen som et "springbræt" til på ny at komme i beskæftigelse, og i virksomheden får I mulighed for at danne jer et indtryk af, hvordan den pågældende arbejder fagligt og i samarbejde med kollegerne.

Formålet med både virksomhedspraktikken og løntilskudsansættelsen er, at den ledige opnår læring og genoptræning af faglige, sociale eller sproglige kompetencer. Målet er desuden, at den ledige efter virksomhedspraktikken eller løntilskudsperioden opnår ordinær beskæftigelse.

Du kan læse mere om mulighederne for løntilskud og virksomhedspraktik på Jobnet og CABI's hjemmeside.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.