Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Fleksjob

Lene Ballaguy

Lene Ballaguy
9960 3936
lebal@ikast-brande.dk  

Jeanet Hoeegh I 

Jeanet Høegh
9960 3927
jehoe@ikast-brande.dk  

Lisbeth Gregersen I 

Lisbeth Gregersen
 9960 3929
ligre@ikast-brande.dk 

Ansættelse i fleksjob kan være en mulighed for personer, der ikke har fuld arbejdsevne, men som kan arbejde på fleksible vilkår. Under ansættelsen betaler du som arbejdsgiver løn til medarbejderen, for det antal timer han/hun effektivt kan arbejde. Den flekjobansatte modtager flekslønstilskud fra kommunen som et supplement til lønnen.

Både private og offentlige arbejdsgivere kan ansætte en person i fleksjob. Fleksjob kan etableres for personer med nedsat arbejdsevne, der ikke er i arbejde, eller som allerede er ansat i virksomheden (dette dog på særlige vilkår).

Det er jobcentrets opgave at godkende personer til fleksjob, og det kan kun ske i tilfælde, hvor det ikke er muligt at fastholde personen i beskæftigelse på ordinære vilkår.

Du kan læse mere om ansættelse af personer i fleksjob på Jobnet, via STAR her eller på CABI's hjemmeside her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.