Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Efteruddannelse

Jørgen Hyldgaard

Jørgen Hyldgaard
  9960 3956
johyl@ikast-brande.dk

Hvis dine medarbejdere eller nyansatte har behov for efteruddannelse, kan Jobcenter Ikast-Brande tilbyde hjælp i forbindelse med det.

Efteruddannelse af egne medarbejdere

Hvis din medarbejder har behov for efteruddannelse, har du mulighed for at tilmelde vedkommende til erhvervsrettet uddannelse for voksne. Din virksomhed skal betale kursusgebyret og har efterfølgende mulighed for at søge om VEU-godtgørelse. Læs mere herom på Kvalitets- og Tilsynsstyrelsens hjemmeside.

Der er også mulighed for at iværksætte en jobrotationsordning. I jobrotation deltager fastansatte medarbejdere i uddannelse i arbejdstiden, mens ledige ansættes som vikarer i uddannelsesperioden. Læs mere om jobrotation og uddannelse af medarbejdere på Jobnet.

Efteruddannelse af nyansatte

Når en virksomhed ansætter en ledig, er der mulighed for, at der kan laves en aftale om opkvalificering i op til 6 uger af den ledige med henblik på at kunne bestride det pågældende job. Aftalen indgås inden ansættelsen og skal godkendes af Jobcenter Ikast-Brande.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.