Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Byudvikling og planlægning

Ved oprettelse af en ny virksomhed eller ved udvidelse eller ændringer i en eksisterende virksomhed skal man tage højde for det planlægningsmæssige grundlag.

Erhverv Ikast Vest 

Hvis du vil starte en ny virksomhed i Ikast-Brande kommune skal du sikre dig, at det planlægningsmæssige grundlag er i orden gennem kommuneplanlægning og/eller gennem lokalplanlægning for området.

Har du eller din virksomhed et ønske om et bygge- eller anlægsprojekt, skal du ligeledes tage højde for en række planlægningsmæssige faktorer.

 

På siden Byudvikling og planlægning kan du læse mere om, hvilken planlægning samt hvilke regler og bestemmelser, der er gældende for dit område.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til den fysiske planlægning i Ikast-Brande Kommune, kan du kontakte:

Lilian Ebbesen
Planlægger
E-mail: liebb@ikast-brande.dk
Direkte tlf: 9960 3305

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.