Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Myndighed med et servicegen

Både politikere og embedsmænd i Ikast-Brande Kommune har ét mål: at skabe muligheder frem for at hænge fast i begrænsninger.

Vi møder virksomhederne i øjenhøjde og finder de løsninger, der passer til netop deres behov. Så snart en virksomhed henvender sig til kommunen for at købe erhvervsjord, udvide eller for at skaffe arbejdskraft, er vi klar med hjælp. Vi udøver myndighed med et service-gen.

Vi har en kommunal task force, som har til formål at hjælpe nye virksomheder til Ikast-Brande Kommune samt at stå til rådighed i forbindelse med større udviklingsprojekter. Task forcen sammensættes efter sagens karakter.

I Ikast-Brande Kommune er ingen indgange forkerte - alle henvendelser til kommunen tages seriøst, og virksomhederne bliver ledt hen til rette vedkommende.

1. pladsen i 2010, 2011 og 2013, 2. pladsen i 2012 og igen 1. pladsen i 2014 - 2019 har haft stor betydning for Ikast-Brande kommune.

Der har været stor opmærksomhed omkring prisen fra både virksomheder i og uden for kommunen.

Vi har også haft besøg af repræsentanter fra rigtig mange kommuner, som vil vide, hvad vi gør anderledes.

Det er fortsat vigtigt, at vi videreudvikler på vores dialog med virksomhederne. Kåringen får os ikke til at hvile på laurbærrene. Vi vil fortsat være kendt for, at både administration og politikere er nemme at komme i kontakt med, og at vi finder løsninger frem for begrænsninger.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.