Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Myndighed med et servicegen

Både politikere og embedsmænd i Ikast-Brande Kommune har ét mål: at skabe muligheder frem for at hænge fast i begrænsninger.

Vi møder virksomhederne i øjenhøjde og finder de løsninger, der passer til netop deres behov. Så snart en virksomhed henvender sig til kommunen for at købe erhvervsjord, udvide eller for at skaffe arbejdskraft, er vi klar med hjælp. Vi udøver myndighed med et service-gen.

Vi har en kommunal task force, som har til formål at hjælpe nye virksomheder til Ikast-Brande Kommune samt at stå til rådighed i forbindelse med større udviklingsprojekter. Task forcen sammensættes efter sagens karakter.

I Ikast-Brande Kommune er ingen indgange forkerte - alle henvendelser til kommunen tages seriøst, og virksomhederne bliver ledt hen til rette vedkommende.

1. pladsen i 2010, 2011 og 2013, 2. pladsen i 2012 og igen 1. pladsen i 2014, 2015 og 2016 har haft stor betydning for Ikast-Brande kommune.

Der har været stor opmærksomhed omkring prisen fra både virksomheder i og uden for kommunen.

Vi har også haft besøg af repræsentanter fra rigtig mange kommuner, som vil vide, hvad vi gør anderledes.

Det er fortsat vigtigt, at vi videreudvikler på vores dialog med virksomhederne. Kåringen får os ikke til at hvile på laurbærrene. Vi vil fortsat være kendt for, at både administration og politikere er nemme at komme i kontakt med, og at vi finder løsninger frem for begrænsninger.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.