Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Erhvervslivet i Ikast-Brande

Læs artiklerne

En hurtig og kompetent indsats, et tværfagligt samarbejde og en konstruktiv dialog er vigtige ingredienser i kommunens samarbejde med erhvervslivet. Det er noget, vi kan i Ikast-Brande. Vi møder virksomhederne i øjenhøjde og finder løsninger, der passer til deres individuelle behov.

Viljen og holdningen til at skabe et godt erhvervsklima er en tankegang, der gennemsyrer hele Ikast-Brande Kommune - fra politikere til embedsfolk. Målet er at finde løsninger frem for at hænge fast i begrænsninger. Så snart en virksomhed henvender sig til kommunen for at købe erhvervsjord, udvide eller skaffe arbejdskraft, er vi klar med hjælp. 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.