Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Erhvervslivet i Ikast-Brande

Læs artiklerne

En hurtig og kompetent indsats, et tværfagligt samarbejde og en konstruktiv dialog er vigtige ingredienser i kommunens samarbejde med erhvervslivet. Det er noget, vi kan i Ikast-Brande. Vi møder virksomhederne i øjenhøjde og finder løsninger, der passer til deres individuelle behov.

Viljen og holdningen til at skabe et godt erhvervsklima er en tankegang, der gennemsyrer hele Ikast-Brande Kommune - fra politikere til embedsfolk. Målet er at finde løsninger frem for at hænge fast i begrænsninger. Så snart en virksomhed henvender sig til kommunen for at købe erhvervsjord, udvide eller skaffe arbejdskraft, er vi klar med hjælp. 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.