Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Erhvervsklima 2012

Ikast-Brande Kommune endnu engang med i toppen af DI’s erhvervsklimaundersøgelse

Dansk Industri har i 2010 og 2011 kåret Ikast-Brande Kommune som den kommune i Danmark med det bedste erhvervsklima.

I dag er undersøgelsen for 2012 blevet offentliggjort, og her er det Herning Kommune, som indtager førstepladsen. Ikast-Brande Kommune kommer ind på en flot 2. plads.

De to kommuner har også de to tidligere år ligget i top 2 - denne gang har vi byttet plads.

"Jeg er stolt over, at virksomhederne endnu engang har givet en så positiv respons i forhold til den konkrete sagsbehandling, i forhold til den fysiske planlægning og den dialog, som de har med Ikast-Brande Kommune. I disse kategorier ligger vi fortsat nummer et.

Jeg kan kun sige til lykke til Herning Kommune med 1. pladsen. Man er stolt som borgmester, når en sådan titel kommer i hus. Men titlen kommer ikke af sig selv, den er et resultat af en fokuseret indsats fra både ansatte og politikere.

At de to kommuner igen indtager de to første pladser i undersøgelsen viser, at vi kan noget særligt herude på heden. Vi ved at dialog og samarbejde mellem erhvervslivet, politikere og embedsmænd er nødvendige faktorer for en fortsat vækst og udvikling af vores område" siger borgmester Carsten Kissmeyer.

Årets undersøgelse viser, at vores akilleshæl er de statistiske parametre så som uddannelsesniveauet og antallet at nystartede virksomheder - her er vi rykket ned på en 26. plads. Samme placering indtager vi i kategorien infrastruktur og transport.

For yderligere oplysninger kontakt:

Borgmester Carsten Kissmeyer, tlf.: 30 76 48 66

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.