Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bredbåndspuljen

Søg om midler til at etablere en bedre bredbåndsforbindelse

Kom til informationsmøde om bredbåndspuljen
Med lempelsen af forsamlingsforbuddet som følge af COVID-19 har Energistyrelsen igen mulighed for at holde informationsmøder om bredbåndspuljen. De første møder afholdes allerede i næste uge (uge 24).

Link til   Nyhed - informationsmøder om bredbåndspuljer 2020

Har din virksomhed eller husstand en dårlig bredbåndsdækning? Måske er din adresse berettiget til at ansøge om tilskud til opsætning af lynhurtigt bredbånd.

Bredbåndspuljen er statslige midler, der kan ansøges som tilskud til bredbåndsprojekter i områder i Danmark, hvor den digitale infrastruktur kan forbedres. 

I Business Region MidtVest har de 7 kommuner de seneste år haft et stort fokus på at blive bedre forbundet digitalt og har derigennem også haft succes med at ansøge bredbåndspuljen.

Læs mere om puljen og hvordan man ansøger på   Energistyrelsens hjemmeside.

Kontakt Forretningsudvikler i Business Region MidtVest,Susanne Nors, for mere information om arbejdet med bredbåndspuljen i Midt- og Vestjylland susanne.nors@br-mv.dk

Kontaktpersoner - Energistyrelsen

Jane Patzy Ørum -   AC-medarbejder  
Tlf: +45 3392 7600
E-mail:                     

Freja Hansen - Fuldmægtig
tlf:
 +45 3392 7299
E-mail: m

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.