Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Transport, forbrug og adfærd

Billedet viser en indgang til en butik. Foran butikken er der kasser med tilbudsvarer
 
I 2015 er der lavet en undersøgelse af sammenhængen mellem handelslivet og valg af transportmiddel. Ikast-Brande Kommune deltog i undersøgelsen sammen med Århus, Aalborg, Randers, Horsens, Kolding og Odense Kommuner.

Undersøgelsen er baseret på ca. 4000 besvarelser og der blev spurgt om transportvaner, årsag til valg af transportmiddel, indkøbets beløbsmæssige størrelse, faciliteter med betydning for valget af cyklen og en række andre forhold.

Undersøgelse viser blandt andet, at cyklister og gående bidrager med ca. 25 % af omsætningen i byer som Ikast og Brande. Den viser også at 89 % af alle adspurgte havde under 2 km til den nærmeste dagligvarebutik.

Der er mulighed for at se flere resultater fra undersøgelsen her.

Transport, forbrug og adfærd - En undersøgelse af danskernes handelsliv

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.