Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Trafiktællinger

Her på siden kan du finde oplysninger om de trafiktællinger der er foretaget i Ikast-Brande Kommune.

Hvert år laver Ikast-Brande en række trafiktællinger på vejene i kommunen. Disse trafiktællinger giver et billede af den aktuelle trafiksituation på vejene, da vi får oplysninger om antal køretøjer og hvilken hastighed der bliver kørt med.
Ved at klikke her kan du se hovedresultaterne fra de tællinger der er foretaget.

Link til hovedresultaterne fra tællinger

Hvis du klikker på linket kommer du ind på et kort. Klik på "Vis tallene" øverst i kortet. Trafiktællingerne vil nu blive vist på kortet med gule cirkler. I cirklen er angivet resultatet af tællingen, samt hvilket år den er udført.
Der er mulighed for at navigere og zoome i kortet med værktøjet i venstre side.
Ønsker du at få vist hastigheden i stedet for antal køretøjer pr. døgn, vælger du blot dette øverst i venstre hjørne og klikker derefter på "Opdatér tallene".
Ved at klikke på en gul cirkel i kortet kan man få vist de forskellige data for tællingen.

På kortet er der også angivet trafiktællinger der er udført af Vejdirektoratet på statsvejene. Der kan derfor godt være vist tællinger som er foretaget uden for Ikast-Brande Kommunes område.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.