Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Trafiksikkerhed

Mange af de uheld der sker i trafikken skyldes den enkelte trafikants adfærd. Trafiksikkerhed starter derfor med dig. På disse sider kan du finde oplysninger om trafiksikkerhedsarbejdet i Ikast-Brande Kommune. Du kan se hvilke kampagner der kører på nuværende tidspunkt, resultater fra de trafiktællinger der er blevet udført, uheldsstatistik, hvilke veje der er trafikfarlige skoleveje samt hvad du skal gøre hvis du ønsker fartdæmpning på en vej.

Ikast-Brande Kommune har valgt at støtte op om færdselssikkerhedskommissionens målsætning på trafiksikkerhedsområdet, som lyder således

"Antallet af dræbte, alvorligt tilskadekomne samt lettere tilskadekomne skal i 2012 være reduceret med 40 % med udgangspunkt i tallene for 2005".

På de underliggende sider kan du læse mere om nogle af de tiltag Ikast-Brande Kommune arbejder med, for at opfylde denne målsætning.

 

Link:

Trafikplan 2015

Trafikplan 2009
 
Vej- og hastighedsplan 2009

Trafiksikkerhedsplan 2009

Stiplan 2009

Skolevejsanalyse 2013 

 


  

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.