Reklameskilte i det åbne land

Vi har i Danmark valgt at holde landskabet fri for store og dominerende reklameskilte. Det er derfor muligt at opleve den danske natur og det karakteristiske danske landbrugsland uden reklameskilte som forstyrrende elementer.
I mere end 50 år har Naturbeskyttelsesloven indeholdt et generelt forbud mod reklameskilte i det åbne land.

Her kan du læse mere om reklameskilte i det åbne land.

Ansøgning sendes til:
teknikogmiljoomraade@ikast-brande.dk

Att.
Drift og Anlægsafdelingen
Centerparken 1
7330 Brande

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om navn, adresse og hvad der ønskes skiltet til. Der skal endvidere være en begrundelse for, hvorfor skiltet ønskes opsat, hvor der ønskes skiltet fra samt størrelse og udseende af skiltet.

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)