Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Reklameskilte i det åbne land

Reklameskilte i det åbne land

Vi har i Danmark valgt at holde landskabet fri for store og dominerende reklameskilte. Det er derfor muligt at opleve den danske natur og det karakteristiske danske landbrugsland uden reklameskilte som forstyrrende elementer.
I mere end 50 år har Naturbeskyttelsesloven indeholdt et generelt forbud mod reklameskilte i det åbne land.

Her kan du læse mere om reklameskilte i det åbne land.

Ansøgning
Ansøgning sendes til:
teknikogmiljoomraade@ikast-brande.dk

Att.
Ikast-Brande Kommune
Drift og Anlægsafdelingen
Centerparken 1
7330 Brande

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om navn, adresse og hvad der ønskes skiltet til. Der skal endvidere være en begrundelse for, hvorfor skiltet ønskes opsat, hvor der ønskes skiltet fra samt størrelse og udseende af skiltet.
 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.