Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Offentlig vej / privat fællesvej

På denne side kan du se om en vej er en offentlig vej eller en privat fællesvej i byområde. Du kan finde de love der gælder for disse veje, og hvordan definitionen er for en offentlig vej eller en privat fællesvej.

Love og definitioner:   

Offentlig vej er en vej, gade, bro eller plads, der er åben for almindelig færdsel, og som staten eller en kommune administrerer efter lov om offentlige veje

Privat fællesvej er en vej, gade, bro eller plads, der ikke er en offentlig vej og som fungerer som færdselsareal for anden ejendom end den ejendom, som færdselsarealet ligger på, når ejendommene ikke har samme ejer. Kommunen er vejmyndighed for de private fællesveje, der administreres efter lov om private fællesveje. På landet findes mange privat fællesveje, der ikke er registreret

Søg på adressen i kortet og se om der er tale om en offentlig vej eller privat fællesvej. 

Private veje og en del private fællesveje på landet er IKKE angivet på kortet.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.