Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Danmarks adresser

På Danmarksadresser.dk er det nemt at se hvilke adresser, der findes dér, hvor du bor – eller ethvert andet sted i Danmark. Et stort kort giver adgang til det hele.

 

Korrekte adresser er forudsætningen for et velfungerende samfund både for de professionelle, men også for borgerne, der skal kunne stole på deres GPS.

Husk: Opdater din GPS, for at få de nyeste vejnavne/husnumre med.

Billedet viser et kortudsnit

Den ny hjemmeside rummer information og værktøjer med luftfotos og kort til adresser. Siden henvender sig både til borgerne, der har spørgsmål om adresser, til kommunerne, som fastsætter og registrerer adresser, og til virksomheder, der ønsker at bruge adressedata i digitale løsninger.

Er du i tvivl om en adresse findes, eller hvordan vejnavnet staves, kan du via linket tjekke det.

Link til: Danmarksadresser

Link til: Synlig skiltning af de fastsatte husnumre 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.