Indberetning af motions- og cykelløb

Hvis der afholdes et motions- og cykelløb i Ikast-Brande Kommune, hvor der forventes færre end 100 deltagere (aktive og tilskuere), og som ikke kræver

• Afspærring af vej, sti eller fortov
  • Lån af offentligt areal
  • Opstilling af boder, telte eller lignende

kan løbet afholdes uden tilladelse fra kommunen.

Mere end 50 deltagere

Hvis der er mere end 50 deltagere i løbet (aktive og tilskuere) skal der indsendes eventbilag med tilhørende kort og beredskabsplan til Sundhedsberedskabet.

Eventbilag

Koordinering med andre arrangementer

Hvis I vil sikre at løbet ikke er eller kommer i konflikt med andre arrangementer, gravearbejder, asfaltarbejder, mv., så indberet ruten via nedenstående link. Her kan du også se hvilke planlagte arrangementer og gravearbejder, der er på en strækning.

Indberetning af motions- og cykelløb

Vejledning til indberetning

Vær opmærksom på, at

• færdsel på veje, stier og fortove sker efter færdselslovens bestemmelser