Ansøg om udlån af areal

Har du brug for rådighed over kommunens arealer (vej, sti, fortove, pladser og grønne områder) skal du søge om tilladelse ved kommunen. Det gælder dog ikke motions- og cykelløb samt plakater og bannere, som kan afholdes og opsættes uden kommunens tilladelse, hvis de opfylder betingelserne, som beskrevet.

Ansøgning om tilladelse

Du kan ansøge om tilladelse til at benytte kommunens arealer via nedenstående link

Vejledning til ansøgningsskema findes i boksen i højre side.

Tidsfrist

Ansøgningen skal være kommunen i hænde senest 14 dage før arrangementet begynder - ved større arrangementer gerne så tidligt som muligt.

GrønsagerCykelløbKarrussel

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)