Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kort og GIS

Som tilflytter kan det være svært at finde rundt i et helt nyt område og så kan kort være en rigtig god hjælp

Kort

Du kan vælge at bruge de løsninger, som for eksempel Google Maps tilbyder, men Ikast-Brande Kommune har også en digitale kortløsning. Her kan du finde en række oplysninger registreret på forskellige kort.

Der er selvfølgeligt et almindeligt kort, hvor du kan se, hvordan forskellige gader ligger i forhold til hinanden, men du kan også se, hvordan de forskellige skole- og postdistrikter ligger, få et grafisk overblik over busruter eller du kan søge efter en bestemt adresse, og så få oplysninger om en række forskellige faktorer for den fundne adresse.

Den digitale kortløsning åbnes ved at klikke på kort-linket. Her kan du klikke dig videre til de øvrige kort.

Link til digitale kort

Oplysninger om den digitale kortløsning kan du få ved henvendelse til GIS & Data-funktionen.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.