Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Velkommen til Ikast-Brande

Ikast-Brande Kommune har en stærk tilstedeværelse i det midtjyske - både med hensyn til plads og indhold.

Vi er en kommune med spændende forandringer og muligheder inden for alle områder. Vi oplever en kraftig tilgang af nye beboere og stor interesse fra erhvervslivet.

Kommunen er ikke bange for at gå nye veje og at være en smule flamboyante og oprørske. Det ligger i vores blod. Og ligesom vi bliver udfordret af vores borgere, tør vi også udfordre tilbage. Her er det okay at prøve af, så længe du også forstår vigtigheden af at arbejde sammen om at søge og opnå nye mål.

Det enorme udvalg af unikke og forskellige områder og faciliteter i kommunen kan efterlade dig en smule stakåndet. Men med 12.000 års liv i området, bør vi være i stand til at levere det allerbedste.

Uanset om du er en sportsentusiast, kulturel feinschmecker, uddannelsessøgende eller  voksende familie, vil du kunne finde noget, der falder i din smag.

Så søg videre på disse sider. Her har vi samlet relevante informationer til dig, som ønsker at vide mere om vores dejlige område.

Velkommen til Ikast-Brande.

 

Venlig hilsen

Ib Lauritsen
Borgmester i Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.