Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Velkommen til Ikast-Brande Kommune

På disse sider kan du finde en masse relevant information til dig som tilflytter til Ikast-Brande Kommune

Carsten Kissmeyer- At puste til flammen af Borgmester for Ikast-Brande Kommune: Carsten Kissmeyer

Ikast-Brande Kommune har en stærk tilstedeværelse i det midtjyske, både med hensyn til plads og indhold. Takket være en bred vifte af muligheder, er kommunen inde i en periode med spændende forandringer inden for alle områder. Vi oplever en kraftig tilgang af nye beboere og stor interesse fra erhvervslivet.

Kommunen er ikke bange for at gå nye veje og være en smule flamboyante og oprørske. Det ligger i vores blod. Og ligesom vi bliver udfordret af vores borgere, tør vi også udfordre dem tilbage. Her er det okay at prøve os, så længe du også forstår vigtigheden af at arbejde sammen om at søge og opnå nye mål.

Det enorme udvalg af unikke og forskellige områder og faciliteter i kommunen kan efterlade dig en smule stakåndet. Men med 12.000 års liv i området, bør vi være i stand til at levere det allerbedste.

Uanset om du er en sportsentusiast, kulturel feinschmecker, uddannelsessøgende eller voksende familie, så vil du kunne finde noget der falder i din smag.

God fornøjelse

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.