Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Historien bag stedet

Frisenborgparkens historie

Sundhedscenter Frisenborgparken blev opført i perioden 1985 til 1988, og det blev taget i brug den 5. april 1988.   Projektet omkring centret blev grundigt gennemtænkt med henblik på høj grad af kvalitet, som skulle gavne kommunens borgere langt ind i det 21. århundrede. Allerede på dette tidspunkt, som var i 1970´erne, var der bevidsthed om, at der løbende skulle arbejdes med tilpasning og omlægning af tilbud til den ældre borgergruppe: Bl.a. fremhævedes, at de ældres voksende andel af befolkningen ville kræve betydelig større ressourcer og et behov for en større vifte af tilbud om service og nye boligformer til at supplere plejehjemstilbudet, som alene er en for dyr og uhensigtsmæssig løsning.

Som den første kommune i Danmark besluttede byrådet i november 1982 at udskrive en offentlig idékonkurrence i samarbejde med Danske Arkitekters Landsforbund. Der var meget stor interesse for konkurrencen, og der indkom i alt 77 forslag til et nyt center. Vinder blev arkitektfirmaet Krohn & Hartvig Rasmussen, København med det der i dag er Sundhedscenter Frisenborgparken.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.