Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Lokale patientforeninger m.fl.

Her kan du finde oversigt over de lokale patientforeninger og ældresagen

Oversigt over lokale patientforeninger

Logo

Om de lokale patientforeninger m.fl.

 Diabetesforeningen logo

Diabetes foreningens hjemmesider kan du læse om livet med diabetes. Her kan du finde inspiration til at takle de udfordringer, tilværelsen med diabetes kan byde på. Der tilbydes bl.a. motivationsgrupper med fokus på sund mad, motion og samvær i lokalforeningerne rundt om i landet.

Diabetesforeningen
Diabetesforeningens Lokalforeningen i Ikast-Brande Kommune

 Gigtforeningen logo

Gigtforeningen er en sygdomsbekæmpende forening. De arbejder for bedre vilkår for 700.000 danskere med ondt i led, ryg og muskler. Gennem videndeling, behandling og forskning er de med til at gøre en forskel for mennesker med gigt. Se hjemmesiden for lokale arrangermenter og aktiviteter.

Gigtforeningen
Gigtforeningens Vestjyllands kreds

 Hjernesagen logo

HjerneSagen arbejder bl.a. for at forebygge at mennesker rammes af blodprop eller blødning i hjernen, at sikre bedst mulig behandling og genoptræning af ramte og at sikre bedst mulig støtte til de ramte og deres pårørende. Se den lokale hjemmesiden for tilbud og mødekalender for Herning og Ikast.

Hjernesagen
Hjernesagen i Herning og Ikast-Brande Kommune

 Hjerneskadeforeningen logo

Hjerneskadeforeningen arbejder for skabe og opretholde kontakt mellem pårørende til mennesker med pludseligt opstået hjerneskade. Derudover arbejder de for, at de hjerneskadede og deres pårørende får den bedst mulige sociale støtte.

Hjerneskadeforeningen
Hjerneskadeforeningen Midt- / Vestjylland

 Hjerteforeningen logo

Hjerteforeningen arbejder med forskning i hjertekarsygdomme, forebyggelse af hjertesygdomme og patientstøtte. Foreningen har 7 rådgivningscentre, hvor alle patienter og pårørende kan få individuel rådgivning.

Hjerteforeningen
Hjerteforeningen, Ikast-Brande lokalkomité

 Kræftens Bekæmpelse logo

Kræftens Bekæmpelse arbejder med forskning, forebyggelse og støtte af patienter og deres pårørende som har fået kræft. Der arrangeres bl.a. lokale sorggrupper og café-møder, som er et tilbud til mennesker der er blevet ramt af kræft, eller på anden måde har haft kræft tæt inde på livet.

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelses lokaleforening Ikast-Brande

 

Parkinsonforeningen er en patientforening, der arbejder aktivt for at sikre parkinsonramte og deres pårørende bedre livsvilkår. Foreningens medlemmer tilbydes desuden kurser, rådgivning og andre aktiviteter. Endelig støtter foreningen forskning i Parkinsons sygdom.

Parkinsonforeningen
Parkinsonforeningen kreds Vestjylland

 Scleroseforeningen logo

Scleroseforeningen arbejder med forskning, patientstøtte og information og danner rammen om aktivitet og arbejde til fordel for scleroseramte og deres pårørende.
Se den lokale hjemmeside for lokale arrangermenter.

Scleroseforeningen
Scleroseforeningens lokalforening i Ikast-Brande

 

 

 Ældresagen logo

Ældre Sagen kæmper for et samfund, hvor alle kan leve et godt og langt liv.
Ældre Sagen er en medlemsstyret almennyttig forening, som er neutral i partipolitisk, etnisk og religiøs henseende, og som bygger på følgende værdier: Nærvær, indsigt og handlekraft.

Ældre Sagen

Du kan endvidere finde oversigt over patientforeninger på sundhed.dk her
og oversigt over lokale aftenskoler her 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.