Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kost og motion

Mad og motion er en vigtig del af vores liv, og er en kilde til glæde og velvære. Sund mad og bevægelse får os til at trives bedre både fysisk og psykisk. Find inspiration blandt links og pjecer til sundere vaner.

Fodbold spark

Vil du gerne ændre din livsstil og spise sundere og dyrke noget mere motion? Så har Ikast-Brande Kommune, forskellige tilbud til dig. Mad og motion er en vigtig del af vores liv og er en kilde til glæde og velvære. Sund mad og bevægelse får os til at trives bedre både fysisk og psykisk.
 
Sundere mad i kommunens idrætshaller
Sund mad giver det bedste udgangspunkt for at være fysisk aktiv og træne sin krop. Det er derfor paradoksalt, at det typisk er sodavand og pomfritter, der bliver solgt i idrætshallerne. Læs mere her om kommunens arbejde med at fremme en sundere madkultur idrætshallerne.  

Sunde opskrifter og hjælp til selvhjælp
Her kan du blandt andet finde spændende opskrifter på sunde mellemmåltider, lækkert groft brød, fiberrige salater, sundere kager og meget mere inspiration til sundere mad.

Vejer du for lidt eller for meget, er der også hjælp at hente her.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.