Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vederlagsfri fysioterapi

Du kan få vederlagsfri behandling hos en privat praktiserende fysioterapeut, hvis du har et svært fysisk handicap og du har funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom og din tilstand er varig.

Det overordnede formål med fysioterapien er, at forbedre, vedligeholde eller forsinke forringelse af funktioner.

Vederlagsfri fysioterapi gives til personer omfattet af Sundhedsstyrelsens diagnoseliste med diagnoser inden for:

  • Medfødte eller arvelige sygdomme
  • Erhvervede neurologiske lidelser
  • Fysiske handicap som følge af ulykke
  • Nedsat led og/eller muskelfunktion som følge af inflammatoriske gigtsygdomme

For at kunne få vederlagsfri fysioterapi skal du have en henvisning fra din læge. Det kan være din praktiserende læge eller en speciallæge, der behandler dig for den sygdom eller det handicap, der kræver fysioterapi.

Vederlagsfri Fysioterapi må ikke modtages i samme periode som kommunale træningstilbud, hvis der er tale om samme indsats.

Fysioterapien foregår individuelt eller på hold. I særlige tilfælde kan fysioterapien også foregå i eget hjem. Fysioterapeuten og den henvisende læge vurderer i fællesskab, hvilket tilbud der er relevant for dig.

Der findes flere oplysninger på

 

http://www.sst.dk/publ/Publ2008/Plan/Fysio/VejlVederlagsfriFysioterapi_4jul08.pdf

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.