Holdtræning til borgere over 60 år

Vedligeholdende træning til borgere over 60 år. Genoptræningsenheden i Ikast-Brande Kommune har mulighed for at tilbyde træning på hold for borgere i Ikast-Brande Kommune, der er over 60 år. Træningen varetages af kommunens terapeuter og har til formål at bedre dine muligheder for en aktiv hverdag. Du kan blive visiteret til holdene ved at henvende dig til de terapeuter, der står for træningen.

"Gå godt igen"
Et hold for dig der er nervøs for at falde, eller som har været faldet. Træningen indeholder balance, styrke og udholdenhedstræning og har til formål, at du igen kan færdes sikkert både inde og ude.
Der er træning 2 gange ugentlig i 10 uger.
Fysioterapeut Kirsten Just tlf. 2928 8342

"Styrketræning mix"
Tilbuddet er til dig, der gerne vil i bedre form og oplever at nogle af opgaverne i hverdagen er blevet vanskelige at udføre.
Du kan f.eks. have svært ved at gå på trapper, passe have, gøre rent eller gå til købmanden.
Der er træning 1-2 gange ugentlig.

Tid og sted:
Mandage kl. 12.30-13.30, Dybdalsparken i Engesvang.
Du kan få mere information og blive visiteret ved at kontakte:
Fysioterapeut Susanne Davis tlf. 9960 4406 for træning på Dybdalsparken.

Onsdage kl. 13-14, Brandlundparken i Brande.
Du kan få mere information og blive visiteret ved at kontakte:
Fysioterapeut Lars Pedersen tlf. 2127 1756 for træning på Brandlundparken.

Tirsdage og torsdage Kl. 14.00-15-00, Frisenborgparken i Ikast.

Fysioterapeut Anita Monke tlf. 9960 4467, Kamilla Kristiansen tlf. 2134 6420