Holdtræning til borgere over 60 år

Vedligeholdende træning til borgere over 60 år. Træningsområdet i Ikast-Brande Kommune har mulighed for at tilbyde træning på hold for borgere i Ikast-Brande Kommune, der er over 60 år. Træningen varetages af kommunens terapeuter og har til formål at bedre dine muligheder for en aktiv hverdag. Du kan blive visiteret til holdene ved at henvende dig til de terapeuter, der står for træningen.

"Gå godt igen"
Et hold for dig der er nervøs for at falde, eller som har været faldet. Træningen indeholder balance, styrke og udholdenhedstræning og har til formål, at du igen kan færdes sikkert både inde og ude.
Der er træning 2 gange ugentlig i 10 uger.
Fysioterapeut Henriette Rasmussen tlf. 2028 5574

"Styrketræning"
Tilbuddet er til dig, der gerne vil i bedre form og oplever at nogle af opgaverne i hverdagen er blevet vanskelige at udføre.
Du kan f.eks. have svært ved at gå på trapper, passe have, gøre rent eller gå til købmanden.
Der er træning 1 gang ugentlig, og du kan deltage 12 gange

Tid og sted:
Mandage kl. 12.30-13.30, Dybdalparken i Engesvang.
Fysioterapeut Troels Nielsen tlf. 2939 8388 for træning på Dybdalsparken

Onsdage kl. 13-14, Brandlundparken i Brande.
Fysioterapeut Lars Pedersen tlf. 2127 1756 for træning på Brandlundparken

"Holdtræning for dig med en demenssygdom"

Vi ved at motion, naturen og social samvær har positiv virkning, når man har en demenssygdom. Træningen foregår udendørs uanset vejret. Vi vil bruge de ting, der findes i naturen til bl.a. at få sved på panden, udfordre balancen og styrke musklerne.

Tid og sted:

Mandage ca. kl. 9.30 - 12.00 inkl. afhentning på bopæl, med bus fra henh. Kærmindeparken og Brandlundparken.

Henvendelse til Demenskonsulent Inge Feldbak 9960 3155 eller fysioterapeut Susanne Davis 9960 4406

Transport:
Såfremt du, på grund af din helbredstilstand, har svært ved at transportere dig, kan du kontakte den tilknyttede terapeut, som ud fra de gældende regler kan vurdere, om du er berettiget til kørsel.