Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gå i Gang

Projekt Gå i Gang - et nyt tilbud I Ikast-Brande Kommune. Gå i gang er et nyt spændende samarbejde på tværs mellem aftenskoler, patientforeninger, DGI og Ikast-Brande Kommune.

Gå i Gang er et tilbud til voksne borgere, som har ønske om socialt samvær og brug for en håndsrækning til at komme i gang med en aktivitet. Man kan have en kronisk sygdom, eller af helt andre grunde have behov for et hensynstagende tilbud svarende til egne ressourcer.
Tilbuddene i kataloget giver netop borgere i en sådan situation mulighed for, på forskellig vis, at blive fysisk aktive og opnå samvær med ligesindede.

gå i gang 2014-15

Hæftet præsenterer en lang række forskellige aktiviteter fra mange forskellige foreninger og organisationer. Alle aktiviteter har dog det til fælles, at de kan tilpasses den enkelte deltagers ressourcer.
Desuden har samtlige aktiviteter i Gå i Gang fokus på, at man som deltagere tager hånd om hinanden og får mulighed for at danne sociale netværk.

Det fremgår af kataloget, hvorvidt den enkelt aktivitet strækker sig over en hel sæson, eller er et enkeltstående arrangement.
Der er desuden oplyst en kontaktperson til hver aktivitet, som man er meget velkommen til at kontakte. Der kan f. eks være behov for yderligere oplysninger eller ønske om at lave konkrete aftaler omkring det praktiske i forbindelse med opstart på en ny aktivitet.

Kataloget vil ikke blive husstandsomdelt, men såfremt man er interesseret i et eksemplar kan det bl.a. afhentes på apoteker, biblioteker, i svømmecentre, i genbrugsbutikker, på Rådhuse, hos læger, tandlæger, fysioterapeuter og psykologer.

Se Gå i Gang kataloget her
  
Yderligere oplysninger omkring Gå i Gang projektet kan fås ved henvendelse til:

Formand for styregruppen:       

Tove Pedersen

 
 

Tlf. 4035 7139

Mail: tove.pedersen@fiberpost.dk

 
 

 

 
Frivilligkoordinator:

Vibeke Grønskov

 
 

Tlf. 2750 1056

Mail: vigro@ikast-brande.dk

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

 
E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)

 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Ikast-Brande kommune, som vedrører Borgerservice. Så kan vi vejlede dig. Vær opmærksom på, at vi ikke må behandle spørgsmål, hvor der indgår personfølsomme oplysninger.