Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Læring og mestring

Læring og mestring er en sundhedspædagogiske metode, hvor erfaringsviden og faglig viden går hånd i hånd i patientuddannelse /rehabiliteringstilbud.

Læring og mestring anvendes i rehabiliteringsforløb for borgere med hjertesygdom, kræft, KOL og forløb i naturen for borgere med forskellige diagnoser.

Det særlige ved læring og mestringskoncepetet er, at den erfarene patient og fagpersonen underviser sammen på forløbene og de begge er uddannet i konceptet. Den erfarne patient lever selv med sygdommen.

Undervisningen veksler mellem oplæg og drøftelse af deltagernes erfaringer og oplevelser. Kurset tager så vidt muligt udgangspunkt i deltagernes ønsker til emner.

Læs mere om læring og mestring på hjemmesiden mestring.dk og den norske hjemmeside mestring.no.

 

Herunder er logoet for læring og mesting

 Lærings og mestrings logo

 

 


 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.