Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bliv netværksven

Formålet med netværksven er at skabe netværk på tværs af forskellighederne og gøre en forskel, for et menneske, hvor samvær det kan betyde alt.

At være netværksven

Tilbuddet er for dig, som gerne vil gøre en frivillig indsats og hjælpe et psykisk sårbart medmenneske. Du har tid, lyst og overskud til at knytte kontakt til et psykisk sårbar menneske, der gerne vil opnå flere sociale bekendtskaber. I kan dele interesser og få fælles oplevelser. Ønsker du at blive netværksven for en borger i Ikast-Brande kommune, er det ikke en begrænsning, at du ikke selv bor i Ikast-Brande Kommune.

Ønsker du en netværksven?

Føler du dig ensom, og/eller er det svært at finde nye venner? Måske kunne en netværksven være en ide. Du starter med at kontakte en af kommunens koordinatorer for netværksven, se kontaktoplysninger nederst på siden. I samtalen med koordinatorerne udfyldes et skema, som fortæller om dine interesser, styrker og ressourcer og hvad du forventer af relationen. På den måde sikrer vi, at relationen gerne skulle fungere fra dag ét. Tilbuddet henvender sig til borgere fra Ikast-Brande Kommune og er en del af kommunens tilbud.

Hvad kan et netværk betyde for et menneske med psykisk sårbarhed?

At få skabt et netværk kan være utrolig opløftende for et psykisk sårbart menneske. Det kan styrke selvtilliden, og måske give mod til at opsøge andre sociale sammenhænge. I bestemmer i fællesskab, hvor tit I skal mødes. Det kan være et par gange om måneden, til en kop kaffe eller gåtur. I bestemmer det selv. Der er mulighed for sparring, med koordinatorerne, hvis der opstår vanskeligheder i relationen.

Netværkskoordinator, Ikast-Brande kommune    

Per Møller, Socialpsykiatrisk Center Nord, 20 53 24 72, permo@ikast-brande.dk   

Mette Olsen, Socialpsykiatrisk Center Nord, 20 22 84 99, msols@ikast-brande.dk

 

 

 

                                                                                              Netværksfamilier

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.