Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Behandling af din sag

I Ikast-Brande Kommune har vi en vision om, at være Den borgervenlige kommune. Vi tilstræber derfor, at du altid vil møde en serviceminded, samarbejdsvillig, helhedsorienteret og effektiv kommune, hvis struktur støtter op om at du finder løsninger sammen med os.

Når du har søgt om hjælp eller støtte, arbejder Psykiatri- og Handicapafdelingen, Myndighed ud fra, at afgørelsen om - og opfølgning på tildeling af hjælp træffes på baggrund af en individuel, fagligt begrundet og helhedsorienteret vurdering.

Læs mere om Psykiatri- og Handicapafdelingens serviceniveau i boksen til højre.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.