Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Frivillig - Psykiatri og Handicap

Frivilligt socialt arbejde er en vigtig medspiller i vores velfærdssamfund. Det personlige engagement og den oprigtige lyst til relationen med et andet menneske er en af hjørnestenene i det frivillige sociale arbejde.

Fællesskabet i det frivillige arbejde er derfor af stor værdi, og sidder du med et ønske om at indgå i et frivilligt fælleskab eller yde en frivillig indsats inden for Psykiatri og Handicap, kan du via nedenstående link, se hvilke muligheder der kunne være for at yde en frivillig indsats på et af vore bo- og væretilbud:

Bliv frivillig 

Se folderen LEV Venner

Netværksven

Du kan også tage kontakt til frivillighedskoordinator, Lisbeth Wium-Andersen på liand@ikast-brande.dk eller tlf.: 9960 3177.

 

Frivillighed

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.