Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Overgang fra ung til voksen

Der kan være forskel på, hvilken hjælp og støtte, der gives til børn og unge under 18 år og så de ydelser, man kan få som voksen.

Hvis du har et fortsat behov for hjælp og støtte, får du en som regel ny sagsbehandler i forbindelse med, du bliver 18 år.

Hvis du allerede har en sagsbehandler i fra børneområdet, skal han/hun i samarbejde med dig og dine pårørende tage initiativ til, at din sag går videre til voksenområdet.

Du kan altid få vejledning om din sag, og vi hjælper dig gerne med at få kontakt til den helt rigtige afdeling eller sagsbehandler.

 

To Hænder

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.