Overgang fra ung til voksen

Der kan være forskel på, hvilken hjælp og støtte, der gives til børn og unge under 18 år og så de ydelser, man kan få som voksen.

Hvis du har et fortsat behov for hjælp og støtte, får du en som regel ny sagsbehandler i forbindelse med, du bliver 18 år.

Hvis du allerede har en sagsbehandler i fra børneområdet, skal han/hun i samarbejde med dig og dine pårørende tage initiativ til, at din sag går videre til voksenområdet.

Du kan altid få vejledning om din sag, og vi hjælper dig med at få kontakt til den helt rigtige afdeling eller sagsbehandler.

To Hænder