Vand- og Natura 2000-planer

Staten udsendte i december 2011 Vand- og Natura 2000-planer gældende for perioden frem til udgangen af 2015. De udsendte Vand- og Natura 2000-planer skal blandt andet føres ud i livet via kommunale handleplaner.

Planernes formål er at gennemføre EU's Vandramme-, Habitat- og Fuglebeskyttelsesdirektiver i Danmark.

Natura 2000-handleplaner

Vandplanerne skal således medføre en god tilstand for alt vand - såvel grundvand, vandløb, søer som den kystnære del af havet - og Natura 2000-planerne skal sikre eller genoprette en gunstig bevaringsstatus for naturtyper og dyre- og plantearter, der har særlig betydning for naturen i EU.

Link til Natura 2000-handleplaner

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)