De 5 Natura 2000-handleplaner

Natura 2000-handleplaner

De 5 Natura 2000-handleplaner omfatter arealer i Ikast-Brande Kommune og er udarbejdet på baggrund af Statens Natura 2000-planer.

Handleplanerne er kort fortalt et værktøj til at prioritere naturforvaltningsindsatsen inden for Natura 2000-områderne indtil år 2015.

Målet med handleplanerne er, at tilbagegangen skal standses for de naturtyper og arter, der står i handleplanens bilag 1.

Tre af handleplanerne er udarbejdet i samarbejde med nabokommuner og derfor fremgår også arealer og tiltag i andre kommuner.

Link til handleplanen: Mose ved Karstoft Å- Natura 2000-område nr. 70 - PDF

Link til handleplanen: Harrild Hede, Ulvemosen og heder i Nørlund Plantage
- Natura 2000-område nr.75 - PDF

Link til handleplanen: Store Vandskel, Rørbæk Sø, Tinnet krat, Holtum Ådal, øvre del