Karstof Å aa

Foto: Orbicon

Efterår 2014
Jordfordeling ved Karstoft Å
NaturErhvervstyrelsen er startet på en jordfordeling i området. Jordfordelingen henvender sig primært til lodsejere, som bliver påvirket af det igangværende vådområdeprojekt.

Annonce om jordfordeling

Juni 2014
NaturErhvervstyrelsen og Ikast-Brande Kommune har holdt et opstartsmøde, hvor den videre proces i forbindelse med vådområdeprojektet ved Karstoft Å blev drøftet. Der blev afholdt lodsejermøde i Blåhøj Multihus onsdag den 25. juni 2014.

Nyhedsbrev april 2013

Nyhedsbrev april 2010