Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Motionsrute i Brande

Motionsstien er blevet til i tæt samarbejde mellem Ikast-Brande Kommune, Brande Motion og Fodslaw. Stien er et tilbud til både løbere, fodgængere, cyklister og mountainbikere.

Billedet viser en mand på moutainbike gennem skoven på Branderuten

Ruten er formet som et 8-tal og er omkring 18 km i alt. Motionsruten er et tilbud, der understøtter den uorganiserede og spontane motion. Du kan forlade dit hjem og være på ruten inden for ganske kort tid. Du kan stå på og af ruten, som du ønsker og tilbagelægge den distance der passer dig.

Den nye motionsrute omfatter både eksisterende og nyanlagte stier og har et varieret terræn gennem villakvarterer, åbent land og tæt granskov.

Ruten sætter de kommunale arealer i spil og åbner for nogle at de smukke naturområder, der er i kommunen. Ruten er et moderne og fleksibelt tilbud om motion, der passer ind i hverdagen her og nu.

Tryk på link for at downloade kortet over Motionsruten i Brande.

Tryk på link for flere ideer til en tur ud i naturen 

Tryk på link for flere ideer til naturoplevelser rundt i Danmark

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.