Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

NATURSPOT.nu - Ud på tur

Find en spændende tur eller et arrangement i det fri på hjemmesiden NATURSPOT.nu. Du kan også tilføje dit eget arrangement, som automatisk kommer med på hjemmesiden.

Naturspot

Klik her for at åbne NATURSPOT.nu 
 

www.naturspot.nu afløser folderen Ud på tur

NATURSPOT.nu afløser folderen "Ud på tur", som tidligere blev trykt. Det smarte ved denne elektroniske kalender, i forhold til den trykte turfolder er, at den løbende opdateres. I forvejen eksisterer siden Kulturspot, der indeholder kulturelle begivenheder, og nu er der altså også en kalender til de naturinteresserede.

Nemt at finde natur-arrangementer

Med NATURSPOT er det let og enkelt at taste sig frem til en spændende tur eller et arrangement i naturen. Du kan søge på de enkelte kommuner, geografien og datoer, så du finder frem til lige netop den oplevelse ude i det fri, der passer dig. Nogle ture og arrangementer vil være gratis, mens der er betaling på andre. Det bliver oplyst i beskrivelsen af det enkelte arrangement.
Turene, der vises, er fra det geografiske område som udgøres af Ikast-Brande, Herning, Skive, Holstebro, Struer eller Lemvig kommuner.

Læg din egen begivenhed ind i kalenderen

Både kommuner, institutioner, foreninger, borgergrupper og private kan frit annoncere deres ture og arrangementer på NATURSPOT. Det er en fælles platform. Jo flere, der lægger begivenheder ind, jo bedre. 

Klik her for at lægge et arrangement ind

 

 

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.