Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gratis ud med snørren i Ikast-Brande Kommune

Det er gratis for alle at fiske ved en del af kommunens arealer ved Brande Å, Holtum Å, Storå og mindre søer.

Det er tilladt at fiske i perioden den 15. maj - 16. november på disse strækninger. Den eneste forudsætning er, at du på forhånd har betalt for det statslige fisketegn, hvis man er i aldersgruppen 18 - 65 år.

Sådan kan man fiske gratis

  • Lystfiskere i aldersgruppen 18 - 65 år skal have det statslige fisketegn for at fiske. Det gælder også gratis fiskeri på de nævnte strækninger i Ikast-Brande Kommune.
  • Fisketegnet kan du købe på posthuse eller på  www.fisketegn.dk. Prisen er 140 kr. for et helt år.
  • Inden du kaster snøren i vandet skal du sikre dig, at du står på den rigtige side af vandløbet. Kommunen er nemlig ikke alle steder bredejer på begge sider af vandløbet.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.