Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Lystfiskeri

Der er gode muligheder for fiskeri med stang og snøre i Ikast-Brande Kommune og i Midtjylland generelt. Fine jyske åer giver mulighed for fiskeri efter nogle af verdens største havørreder, men også efter bækørred, gedde og stalling

 

Der er gode muligheder for fiskeri med stang og snøre i Ikast-Brande Kommune og i Midtjylland generelt. Fine jyske åer giver mulighed for fiskeri efter nogle af verdens største havørreder, men også efter bækørred, gedde og stallingDer er fredningstider og mindstemål for de fisk du kan fange i Ikast-Brande Kommune.
Nederst på siden finder du link til gratis fiskeri samt kort over mulighed for lystfiskeri

Link til Fredningstider og mindstemål 

Fisketegn

For at fiske i danske vandområder skal man først indløse det statslige fisketegn. Fisketegnet kan fås og betales på posthuset eller på web-adressen www.fisketegn.dk/
Fisketegnet koster 140 kr. for et år, 100 kr. for en uge og 35 kr. for en dag. Unge under 18 år behøver ikke fisketegn ligesom også personer over 65 år er fritaget. Fisketegn er ikke nødvendigt ved fiskeri i særlige "put and take søer" med udsatte regnbueørreder.

Fiskekort
Ud over fisketegn skal der i ferske vandområder løses fiskekort eller opnås anden tilladelse fra bredejeren.
Fiskekort kan indløses ved en række lokale foreninger. Her kan du blive optaget som medlem. Eksempelvis i Ikast Sportsfiskerforening eller Brande Sportsfiskerforening.

Ikast-Brande Kommune har udlagt en del kommunalt ejet fiskevand til gratis fiskeri for kommunens borgere.

Tryk på link, hvis du vil vide mere om lystfiskeri i søer

Link Gratis ud med snørren

Link til kort over mulighed for lystfiskeri
Brande Å, Brande - 2 kort  
Brande Å - Minimap

Holtum Å, Ejstrupholm 
Holtum A - minimap

Motorvejssøerne og Storå, Ikast 
Store Å og søer, Ikast
Motorvejssøerne og Storå, Ikast 

Parksøer O. Vestergaard-Poulsens Alle 
Parksøer Uhregårds Alle

Til toppen af siden

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.