Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Elfiskeriundersøgelser i Holtum Å

Her på siden kan du læse om elfiskeundersøgelser i Holtum Å

Billedet viser en hanlaks på 85 cm

Ikast-Brande Kommune har med økonomisk støtte fra staten og EU, fjernet 3 store stemmeværker i Holtum Å. Stemmeværkerne har i mange år ledt vand ind til dambrug, men har også betydet at fisk ikke har kunnet vandre frit i Holtum Å. Nu er stemmeværkerne væk og vandet har fået fart på. 

Ikast-Brande Kommune har sammen med Dansk Center for Vildlaks elfisket i 2013 og 2016 for at blive klogere på, om fiskene har benyttet sig af de nye muligheder. Det har de heldigvis. Havørreder blev registeret meget længere oppe i åen i 2016 i forhold til 2013 og laks viste sig også fra den positive side idet det her i 2016 blev fanget store laks. 

Tryk på link for flere informationer

Effektundersøgelse kvalitativ elfiskeri - Hygildvej - Harrildsgård

Fiskeundersøgelse Hygildvej - Harrildsgård

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.