Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Tilskudsmuligheder

Inden du søger om støtte til pleje eller friluftsfaciliteter ved fortidsminder, er det en god idé at sikre, at dine planer ikke strider mod lovgivningen. Du skal derfor være opmærksom på, at du skal indhente de nødvendige tilladelser fra myndighederne, inden arbejdet sættes i gang. Fortidsminder er fredede og er beskyttet af museumsloven. Det er altid en god idé at kontakte det lokale arkæologiske museum inden du sætter projektet i værk. Adressen er Herning Museum, Museumsgade 32, 7400 Herning

Der er flere muligheder for at søge tilskud til pleje af natur og fortidsminder i Ikast-Brande kommune.

Hvis dit projekt bidrager positivt til udviklingen i lokalområdet, er der måske mulighed for at supplere med midler fra LAG
Link: LAG Ikast-Brande

Hvis du helt specifikt ønsker at skabe positiv opmærksomhed ved netop fredede fortidsminder er der også en pulje ved Fødevarer og Erhverv til formidling af fredede fortidsminder i Danmark. Du søge tilskud til at skabe adgang for offentligheden til fortidsmindet, opsætte en formidlingstavle, eller få fortidsmindet med i fortidsmindeguiden, som er en udvidet guide på nettet. Guiden formidler fortidsminderne rundt om i Danmark.

Link: Naturstyrelsen

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.