Hvad betyder klimatilpasningsplanen for dig?

Klimatilpasningsplanen indeholder oversigtskort, der viser, hvilke områder, der er udpeget til indsatsområder.
Er du interesseret i mere detaljerede kort, kan du trykke på linket.

På kortene kan du også søge efter din egen ejendom og finde ud af, om den ligger i et risikoområde. Hvis din ejendom ligger i et risikoområde, bør du også selv være opmærksom på at sikre dit hjem eller erhverv mod oversvømmelse eller vandskader.

Du kan læse om hvilke tiltag du kan gennemføre på din ejendom for at sikre mod oversvømmelse ved at klikke her.

Klimatilpasningsplanen giver ikke et endeligt bud på, hvilken konkret indsats, Ikast-Brande Kommune vil gennemføre i de enkelte fokusområder. Planen skitserer i stedet en tidsplan for, hvornår der vil blive taget fat i de enkelte områder.

Tryk på linket for at læse klimatilpasningsplanen

Fokusområde:

Et område der indeholder et eller flere  risikoområder.
Risikoområde:

Et område der i risikokortlægningen fremstår  som et område med høj risiko for  at opleve oversvømmelse, og hvor en oversvømmelse vil have en stor skadesværdi