Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvad betyder klimatilpasningsplanen for dig?

 

Klimatilpasningsplanen indeholder oversigtskort, der viser, hvilke områder, der er udpeget til indsatsområder.
Er du interesseret i mere detaljerede kort, kan du trykke på linket.

På kortene kan du også søge efter din egen ejendom og finde ud af, om den ligger i et risikoområde. Hvis din ejendom ligger i et risikoområde, bør du også selv være opmærksom på at sikre dit hjem eller erhverv mod oversvømmelse eller vandskader.

Du kan læse om hvilke tiltag du kan gennemføre på din ejendom for at sikre mod oversvømmelse ved at klikke her.

Klimatilpasningsplanen giver ikke et endeligt bud på, hvilken konkret indsats, Ikast-Brande Kommune vil gennemføre i de enkelte fokusområder. Planen skitserer i stedet en tidsplan for, hvornår der vil blive taget fat i de enkelte områder.

Tryk på linket for at læse klimatilpasningsplanen   

Fokusområde:

Et område der indeholder et eller flere  risikoområder.      
Risikoområde:

Et område der i risikokortlægningen fremstår  som et område med høj risiko for  at opleve oversvømmelse, og hvor en oversvømmelse vil have en stor skadesværdi

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.