Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gratis klimatjek

 

Billedet viser oversvømmelse på Sandfeldvej - grønne træer omkranser billedet

Miljøminister Ida Auken indgik i 2012 en aftale som gav alle boligejere mulighed for et gratis klimatilpasningstjek af deres bolig. Aftalen var i første omgang midlertidig, men nu fortsætter kloakmestrene og anlægsgartnerne med de gratis klima tjek. På kampagnesiden www.klimatilpasning.dk kan du se hvilke kloakmestre og entreprenører, der tilbyder det gratis klimatjek af boligen.

På siden kan du desuden finde råd og idéer til, hvad du selv kan gøre for at sikre din bolig mod mere nedbør og kraftigere byger.


 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.