Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vandværker

Alle vandværker i Ikast-Brande Kommune er private. Det vil sige, at det er selvstændige vandværker, som hverken er ejet eller drevet af kommunen. Kommunen skal føre tilsyn med vandværkerne.

Hvis du har problemer med vandforsyningen, skal du kontakte det vandværk, som leverer vand til dig. 

Det er vandværket, der er ansvarlig for, at der er vand i hanen, at trykket er højt nok, at vandkvaliteten er i orden og at regningerne er rigtige.

Du kan finde kontaktinformationer til dit vandværk på vandværkets hjemmeside, hvis det har en sådan (se nedenfor), eller på den seneste regning.

Hvis du ringer til Ikast-Brande Kommune, kan vi også være behjælpelige med at finde adresser og telefonnumre til vandværkerne.

Vandværker i kommunen:

Blåhøj Bys Vandværk 
Blåhøj Station Vandværk 
Bording Vandværk 
Brande Vandværk 
Ejstrupholm Vandværk 
Engesvang Vandværk 
Gl. Hampen Vandværk 
Gludsted Vandværk 
Hampen Station Vandværk 
Ikast Vandforsyning                            
Isenvad Vandværk 
Klovborg Vandværk 
Munklinde Vandværk 
Nørre Snede Vandværk 
Rørbæksø Vandværk
Uhre Vandværk

Som forbruger er du medejer af vandværket, og kan få indflydelse ved at møde op til vandværkets generalforsamling.

Fælles regulativ

Vandværkerne i Ikast-Brande Kommune har et "fællesregulativ", som skal sikre forbrugerne og vandværkerne i kommunen nogenlunde sammenlignelige vilkår. Fællesregulativet er lavet i 2009 af Ikast-Brande Kommune i samarbejde med kommunens vandværker. Fællesregulativet kan du se i boksen på denne her side. 

Kommunens opgaver

Kommunen skal føre tilsyn med at vandværkerne lever op til deres forpligtigelser i forhold til lovgivningen. Hvis et vandværk ikke overholder sine forpligtigelser, kan det i sidste ende få væsentlige økonomiske konsekvenser for forbrugerne.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.