Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sløjfning af brønde og boringer

Brønde og boringer skal sløjfes af en brøndborer med A-bevis.

Du må ikke gøre det selv. 

Du finde en liste over brøndborere med et A-bevis her  - link til GEUS  

Når du får en brønd eller boring sløjfet, skal du sikre dig, at brøndboreren har indberettet sløjfningen til GEUS (De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland), inden du betaler for sløjfningen. Hvis brøndboreren ikke indberetter sløjfningen til GEUS, risikerer du eller en kommende ejer, at hænge på dokumentationen flere år efter. Det er en del af brøndborerens opgave at indberette sløjfningen til GEUS.

I boksen finder du folderen "Har du husket, at få sløjfet din brønd" . I folderen kan du læser om hvorfor ubenyttede eller gamle brønde og boringer skal sløjfes.

Spildvand - forside til folder

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.