Sløjfning af brønde og boringer

Brønde og boringer skal sløjfes af en brøndborer med A-bevis.

Du må ikke gøre det selv.

Du finde en liste over brøndborere med et A-bevis her  - link til GEUS

Når du får en brønd eller boring sløjfet, skal du sikre dig, at brøndboreren har indberettet sløjfningen til GEUS (De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland), inden du betaler for sløjfningen. Hvis brøndboreren ikke indberetter sløjfningen til GEUS, risikerer du eller en kommende ejer, at hænge på dokumentationen flere år efter. Det er en del af brøndborerens opgave at indberette sløjfningen til GEUS.

I boksen finder du folderen "Har du husket, at få sløjfet din brønd" . I folderen kan du læser om hvorfor ubenyttede eller gamle brønde og boringer skal sløjfes.

Spildvand - forside til folder