Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Erstatningsboringer

Nye boringer skal ALTID anmeldes til kommunen INDEN de bliver lavet. Der må således ALDRIG laves en ny boring uden forudgående aftale med kommunen. Dette gælder både for erstatningsboringer og andre nye boringer.

En erstatningsboring kan udføres på baggrund af en mundtlig aftale med kommunen, mens der kræves en skriftlig boretilladelse til alle øvrige boringer.

Der kan kun udføres erstatningsboringer i nødsituationer, hvor en boring pludselig bryder sammen midt i vandingssæsonen. Hvis der for eksempel ønskes en ny boring, fordi en eksisterende borings ydeevne eller vandkvalitet er nedadgående, skal der søges om tilladelse på normal vis.

Erstatningsboringer skal placeres inden for en afstand af 5 meter fra den boring, som skal erstattes. Med mindre andet er angivet i tilladelsen må erstatningsboringen føres til samme dybde som den eksisterende boring.

Er den eksisterende boring placeret uhensigtsmæssigt i forhold til vandløb eller natur, vil det nogle gange ikke være muligt at få lov til at lave en erstatningsboring 5 m fra den eksisterende boring.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.