Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Når vandkvaliteten er dårlig

Ejendomme, der har egen vandforsyning, har ikke nær så stor sikkerhed for, at deres vand er godt, som ejendomme, der får vand fra et vandværk.

Er vandkvaliteten dårlig af for mange bakterier, er det ikke sikkert, at beboerne i huset opdager det. Beboerne har måske opbygget en modstandsdygtighed, fordi problemet er kommet langsomt. Det er oftere gæster, børn, nye beboere eller folk med svækket immunforsvar, der er i fare for at blive ramt af eventuelle forureninger fra private brønde og boringer.

Grænseværdier, risiko og forholdsregler
Når en ejendom har dårlig vandkvalitet, er det væsentligt at vide, hvilken risiko det medfører og hvilke forholdsregler, man skal tage.

I boksen "Links og vejledninger" kan du læse kommunens foldere "Om analyseparametre" og "Kogeanbefaling - hvorfor og hvordan".

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.