Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bestilling af vandanalyser

Ikast-Brande Kommune skal sørge for, at alle ejendomme, der har egen vandforsyning, får tjekket deres drikkevand. Drikkevandet skal tjekkes mindst hvert 5. år, og det skal undersøges for nogle ganske få lovbestemte parametre. Det er ejeren af vandforsyningen, der skal bestille og betale for analysen.

Bestillingen er lukket ned for denne gang

Ikast-Brande Kommune har lavet en fordelagtig prisaftale med Eurofins. Prisen for "forenklet kontrol" er 400 kr. inkl. moms, hvis den bliver bestilt inden den 01-05-2017.

Det er valgfrit, om du vil benytte dig af tilbuddet, men det er ikke valgfrit, om der skal laves en analyse.

For at få den billige pris, skal du udfylde bestillingsformularen nedenfor. Når du bestiller analysen, skal du bruge det anlægsID og den kode, der er angivet i brevet, du har modtaget.

Når du bestiller analysen, har du mulighed for også at bestille en analyse for sprøjtemidler. Det er valgfrit, om du vil have analyseret dit vand for sprøjtemidler.

Der kan gå nogle måneder fra du har udfyldt bestillingssedlen, til laboratoriet kontakter dig for at aftale et tidspunkt, hvor de kan tage prøven.

 

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.