Dialogforum

Et forum for dialog med interesseorganisationer og aktive borgere om det åbne land

Billedet viser grønt ForumSkallerund sø 460

Ikast-Brande Kommune har oprettet Dialogforum for det åbne land i 2016. Formålene med forummet er at skabe åbenhed og lokal forankring, formidle ideer og projekter og styrke samskabelse mellem borgere og kommune. Forummet skal bruges til at orientere og inspirere hinanden. Fokus vil være på lokale forhold og lokale projekter.

Beslutningen og kommissoriet for det nye dialogforum kan ses her

Referat
Du kan se referaterne fra møder i Dialogforum  her

Abonnér på denne side

Indtast din e-mail for at abonnere på siden “Dialogforum”. Når der sker ændringer på denne side, vil du få besked via mail.

Brande administrationsbygning ||  Nørre Snede administrationsbygning

E-mail og Digital Post

Kontakt ved generel henvendelse (uden cpr.nr.)
Kontakt ved personlig henvendelse (med cpr.nr.)