Dialogforum

Et forum for dialog med interesseorganisationer og aktive borgere om det åbne land

Billedet viser grønt ForumSkallerund sø 460

Ikast-Brande Kommune har oprettet Dialogforum for det åbne land i 2016. Formålene med forummet er at skabe åbenhed og lokal forankring, formidle ideer og projekter og styrke samskabelse mellem borgere og kommune. Forummet skal bruges til at orientere og inspirere hinanden. Fokus vil være på lokale forhold og lokale projekter.

Næste møder er :

Tirsdag den 26. maj 2020 kl. 18.30 til 20.30
Onsdag den 4. november 2020 kl. 18.30 til 20.30

Begge møder holdes i kantinen på Administration Vest, Sjællandsgade 6, Ikast

Beslutningen og kommissoriet for Dialogforum for det åbne land kan ses  her

Abonnér på denne side

Indtast din e-mail for at abonnere på siden “Dialogforum”. Når der sker ændringer på denne side, vil du få besked via mail.