Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Dialogforum

Et forum for dialog med interesseorganisationer og aktive borgere om det åbne land

Billedet viser grønt ForumSkallerund sø 460

Ikast-Brande Kommune har oprettet Dialogforum for det åbne land i 2016. Formålene med forummet er at skabe åbenhed og lokal forankring, formidle ideer og projekter og styrke samskabelse mellem borgere og kommune. Forummet skal bruges til at orientere og inspirere hinanden. Fokus vil være på lokale forhold og lokale projekter.

Næste møde er :
Torsdag den 7. novenmber 2019 - KL 17:00 - 19:00

Link til dagsorden og tilmelding

Beslutningen og kommissoriet for det nye dialogforum kan ses her

 

 

Abonnér på denne side

Abonnér på denne side

Indtast din e-mail for at abonnere på siden “Dialogforum”. Når der sker ændringer på denne side, vil du få besked via mail.

Ikast-Brande Kommune
Rådhusstrædet 6
7430 Ikast 
Tlf: 9960 4000
 
Kontakt og Digital Post
Digital post 
 
 

Administration Vest ||  Nørre Snede administrationsbygning 
 

Chat ikon

Chat med Borgerservice

Du kan bruge chatten til at stille spørgsmål direkte til Borgerservice om f.eks. Pas, Nemid, Folkeregister, Sygesikring, og Ydelser så vil vi prøve at vejlede dig. Vær opmærksom på, at du ikke må oplyse personfølsomme oplysninger. Hvis du har brug for oplysninger om din egen sag/udbetaling, skal du ringe på 9960 4000 inden for åbningstiden, eller sende en besked via din e-boks.